Süper lig takımı yeni başkanını seçti

Bursaspor’un yeni başkanı Recep Bölükbaşı oldu. Birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Bölükbaşı, “Sizlere söz veriyorum. Çok çalışacağız. Her yaptığımız şeyi şeffaf olup sizlere ileteceğiz” dedi.Bursaspor’un 50. Genel Kurul Atatürk Kapalı Spor Salonu’nd

Süper lig takımı yeni başkanını seçti

Bursaspor’un yeni başkanı Recep Bölükbaşı oldu. Birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Bölükbaşı, “Sizlere söz veriyorum. Çok çalışacağız. Her yaptığımız şeyi şeffaf olup sizlere ileteceğiz” dedi.

Bursaspor’un 50. Genel Kurul Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. 2 bin 53 üyenin oy kullandığı seçimde Recep Bölükbaşı başkanlığı kazandı. Toplamda 2 bin 53 oy kullanılırken, Bölükbaşı bin 68, Mestan 691 ve Özkan 281 oy aldı. 13 oy ise geçersiz sayıldı.

Öte yandan sayılan sekizinci sandığı ardından Mestan ve Bölükbaşı’yı destekleyenler arasında kısa sürelik bir gerginlik yaşandı. Her iki tarafta birbirine laf atarken, olaya giren güvenlik görevlileri olası bir kavgayı önledi.

BÖLÜKBAŞI’DAN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

Çok çalışacaklarını ifade eden Bölükbaşı, “Sizlere söz veriyorum. Çok çalışacağız. Her yaptığımız şeyi şeffaf olup sizlere ileteceğiz. Bursaspor başkanlığını hep hayal ettim. Gerçekten Allah’a çok şükür bu görevi bize layık gördü. Ancak az önce yaşanan olaydan dolayı üzgünüz. Bizim taraftarımız böyle olmamalı. Türkiye’nin en büyük taraftarına sahibiz. Birbirimize küsmeyelim, birlik beraberlik olalım. İletişim tahammül ve en önemlisi sabır göstermek lazım. Bunları yaparsak 2009-2010 ve daha sonraki sezonlarda gösterdiğimiz başarıları yakalamamak elde değil” dedi.

“BİZ BURSASPOR İÇİN VARIZ”

Kongreye çok çalıştıklarını ifade eden Bölükbaşı, “Mesut ve Cüneyt kardeşimizde çok çalıştı. Bu kongre bir helalleşme kongresi olsun. Birleşelim, el ele çalışalım, birbirimize sahip çıkalım. Biz Bursaspor için varız. Hep birlikte olursak, başaramayacağımız bir şey yok. Önce taraftarımızın gönlünü alacağız ve bir olacağız. Taraftar olmasa Bursaspor olmaz. Hepinize teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin. Sizlere verdiğimiz sözleri tutacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor