Süper Lig oyuncusunun cezası onandı

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyessporlu futbolcu "Edinho"ya (Arnaldo Edi Lopes Da Silva) verilen 4 maçlık cezayı onadı.   Kurul toplantısının ardından yapılan açıklamaya göre men cezasının yanı sıra Edinho'ya veri

Süper Lig oyuncusunun cezası onandı
Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyessporlu futbolcu "Edinho"ya (Arnaldo Edi Lopes Da Silva) verilen 4 maçlık cezayı onadı.  
 
Kurul toplantısının ardından yapılan açıklamaya göre men cezasının yanı sıra Edinho'ya verilen 26 bin liralık cezada da indirim yapılmadı.
 
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Bursaspor Kulübü İdari Menajeri Adil Cenkçiler'e verdiği 21 gün hak mahrumiyeti ve 25 bin lira, Kasımpaşa Kaleci Antrenörü İbrahim Yılmaz'a verdiği 6 maç men ve 59 bin lira ve Galatasaray Kulübü'ne verdiği 10 bin lira para cezaları da onandı. 
 
Bu arada kurul, Spor Toto 2. Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un başkanı Adil Gevrek ve idareci Nusret Öncü'ye verdiği 440'ar gün hak mahrumiyeti ve 43'er bin lira para cezalarında indirime gitmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor