Süper Lig erteleniyor mu?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yaşanan olayların ardından ligi Ağustos sonuna ertelediği iddia edildi.Çarşamba günü şike soruşturmasıyla ilgili belgeler Savcılık tarafından Emniyet kanalıyla Futbol Federasyonu'na ulaştırılmıştı.Gözler Etik Kurulu'na çevri

Süper Lig erteleniyor mu?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yaşanan olayların ardından ligi Ağustos sonuna ertelediği iddia edildi.

Çarşamba günü şike soruşturmasıyla ilgili belgeler Savcılık tarafından Emniyet kanalıyla Futbol Federasyonu'na ulaştırılmıştı.

Gözler Etik Kurulu'na çevrilmişken, federasyonun yarın ligle ilgili kararını kamuoyuna açıklayacağı öğrenildi. Bu hafta Süper Lig fikstürünün çekilmesinin gerekliliği TFF'yi zor durumda bırakırken, federasyon da çareyi beklendiği gibi ligleri ertelemekte buldu.

İddialara göre, Futbol Federasyonu, 5 Ağustos'ta başlayacak ligi 26 Ağustos'a erteledi. Fikstür çekimi de bu hafta değil daha sonra yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor