Süper Lig ekibine şok! Sezonu kapatabilir!

Kayserispor'un genç futbolcusu Sefa Yılmaz'ın yapılan son antrenmanda sağ ayak fibula kemiğinin kırıldığı açıklandı.Pazar günü ligin 2. yarısının ilk maçına çıkacak olan Kayserispor'da büyük bir talihsizlik yaşandı. Bugün öğleden sonra gerçekleştirilen an

Süper Lig ekibine şok! Sezonu kapatabilir!

Kayserispor'un genç futbolcusu Sefa Yılmaz'ın yapılan son antrenmanda sağ ayak fibula kemiğinin kırıldığı açıklandı.

Pazar günü ligin 2. yarısının ilk maçına çıkacak olan Kayserispor'da büyük bir talihsizlik yaşandı. Bugün öğleden sonra gerçekleştirilen antrenmanda Sefa Yılmaz'ın ayağı kırıldı. Antrenmanda yan top çalışırken topa çok sert vuran Sefa Yılmaz, acılar içerisinde yerde kaldı. Sefa Yılmaz, apar topar Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ilk kontroller sonrasında Sefa Yılmaz'ın Fibula Kemiğinde kırık tespit edildi.

Bu gece yada yarın sabah ameliyata alınacak olan Sefa Yılmaz'ın yaklaşık 3 ay boyunca sahalardan uzak kalacağı hatta büyük ihtimalle sezonu noktalandırdığı gelenbilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler