Süper Lig ekibine şok ceza!

 Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Uyuşmazlık Çözüm Kurulunun kulübe transfer yasağı cezası verdiğini belirterek, "Hukuksuz ve vicdan ölçülerine sığmayan bu kararın TFF Tahkim Kurulundan döneceğine emin

Süper Lig ekibine şok ceza!
 Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Uyuşmazlık Çözüm Kurulunun kulübe transfer yasağı cezası verdiğini belirterek, "Hukuksuz ve vicdan ölçülerine sığmayan bu kararın TFF Tahkim Kurulundan döneceğine eminim" dedi.
 
Yolbulan, gazetecilere yaptığı açıklamada, TFF'nin 2012-2013 sezonunda Ufuk Selim Teber'in transferi nedeniyle kulübe iki dönem transfer yasağı cezası tebliğ ettiğini söyledi.
 
Yasal haklarını sonuna kadar kullanacaklarını belirten Yolbulan, "Yarın Tahkim Kuruluna resmi müracaatımızı yapacağız. Hukuksuz ve vicdan ölçülerine sığmayan bu kararın tahkim kurulundan döneceğine eminim" diye konuştu.
 
Yolbulan, konuyla ilgili daha geniş açıklama yapacaklarını kaydetti.
 
Ufuk Selim Teber,  2012-2013 sezonunda Samsunspor'dan Kardemir Karabükspor'a transfer edilmiş, sezon sonunda sözleşmesi karşılıklı feshedilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler