Süper Lig ekibine haciz!

Bugün öğleden sonra Elazığspor'un tesislerine jandarma ekipleriyle gelen Av. Engin Alanoğlu, müvekilinin 300 bin liralık alacağını haciz etmek istedi. Elazığspor'un tesislerine giden Av. Alanoğlu, Elazığspor Hukuk Müşaviri Av. Meltem Hekim ile yaptığı tel

Süper Lig ekibine haciz!

Bugün öğleden sonra Elazığspor'un tesislerine jandarma ekipleriyle gelen Av. Engin Alanoğlu, müvekilinin 300 bin liralık alacağını haciz etmek istedi. Elazığspor'un tesislerine giden Av. Alanoğlu, Elazığspor Hukuk Müşaviri Av. Meltem Hekim ile yaptığı telefon görüşmesinin ardından, alacaklarının tahsili için 30 Temmuz 2012 tarihine kadar süre verdi.

Alacaklı Hüseyin Coşkun'un avukatı Engin Alanoğlu, müvekkilinin alacağının, bir çek olduğunu belirterek, "Elazığspor yönetiminden meslektaşımız Av. Meltem Hekim bizi arayarak 30 Temmuz 2012 tarihine kadar süre istedi, bu tarihe kadar ödeme yapılacağını söyledi. Bu nedenle bir işlem yapılmamasını rica etti. Biz de talepleri doğrultusunda kendilerine 30 Temmuz'a kadar süre verdik. Bu nedenle bu aşamada bir işlem yapmıyoruz. Müvekkilim Hüseyin Coşkun Elazığ'da inşaat işleri yapan, taşeronluk yapan bir vatandaş. Takip dayanağı bir çekti, dosya borcu 300 bin lira. 30 Temmuz'a kadar ödeyeceklerini vaat ettiler, bakalım hep birlikte göreceğiz" dedi.

Avukat Engin Alanoğlu, yaptığı açıklamadan sonra jandarma ekipleriyle birlikte Elazığspor'un tesislerinden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor