Süper Lig ekibinden 2 transfer birden!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor, Samsunsporlu Erdem Şen ile Almanya'nın FSV Frankfurt takımında forma giyen Emre Nefiz'i renklerine bağladı. Gaziantepspor Kulübü'nden yapılan açıklamada; yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başlandığı

Süper Lig ekibinden 2 transfer birden!
Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor, Samsunsporlu Erdem Şen ile Almanya'nın FSV Frankfurt takımında forma giyen Emre Nefiz'i renklerine bağladı.
 
Gaziantepspor Kulübü'nden yapılan açıklamada; yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başlandığı bildirildi. Kırmızı siyahlı ekibin ilk transferleri ise orta saha oyuncuları Samsunsporlu 24 yaşındaki Erdem Şen ile FSV Frankurt'ta oynayan 20 yaşındaki Emre Nefiz oldu. Gaziantepspor'un yeni transferlerinden Erdem Şen ile 3, Emre Nefiz ile de 4 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler