Süper Lig Ekibinde kriz! İdmana çıkmadılar

Ligde yarın kendi sahasında Kardemir Karabükspor'la karşılaşacak olan Mersinİdmanyurdu'nda futbolcular, alacakları ödenmediği gerekçesiyle dünkü antrenmana çıkmadı. İdman saatinde tesislere gelen oyuncular, bir süre oyalandıktan sonra üstlerini giyerek te

Süper Lig Ekibinde kriz! İdmana çıkmadılar

Ligde yarın kendi sahasında Kardemir Karabükspor'la karşılaşacak olan Mersinİdmanyurdu'nda futbolcular, alacakları ödenmediği gerekçesiyle dünkü antrenmana çıkmadı. İdman saatinde tesislere gelen oyuncular, bir süre oyalandıktan sonra üstlerini giyerek tesislerden ayrıldı.

Mersin İdmanyurdu'nda futbolcuların 18 haftadır maç başı, 4 haftadır da başarı primlerini alamadıkları öğrenildi.

ÇALIMBAY İKNA ETTİ

Ödemeler hakkında defalarca yönetimle görüşmelerine rağmen tatmin edici yanıt alamayan futbolcuların, Karabükspor maçı öncesi kampa girmek istemediği, ancak teknik direktör Rıza Çalımbay'ın çabaları sonucunda ikna olduğu belirtildi.

19 milyon 750 bin Euro'luk toplam piyasa değeriyle Spor Toto Süper Lig'in en ucuz maliyetli takımı olmasına rağmen çok başarılı bir grafik çizen kırmızı lacivertli takım, geride kalan 21 haftada topladığı 29 puanla 7. sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor