Süper Lig ekibinde hakem isyanı

Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı, hakemlerin haksızlığına uğradıklarını belirterek "Biz hiç kimsenin hakkını istemiyoruz. Kimsenin de bizim hakkımızı almaya hakkı yok" dedi.Kahramanlı,yaptığı açıklamada, Gaziantepspor maçının önemli bir maç olduğu

Süper Lig ekibinde hakem isyanı

Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı, hakemlerin haksızlığına uğradıklarını belirterek "Biz hiç kimsenin hakkını istemiyoruz. Kimsenin de bizim hakkımızı almaya hakkı yok" dedi.

Kahramanlı,yaptığı açıklamada, Gaziantepspor maçının önemli bir maç olduğunu ancak istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi.

Hakemlerin haksızlığına uğradıklarını belirten Kahramanlı, şöyle konuştu:

"Biz hiç kimsenin hakkını istemiyoruz. Kimsenin de bizim hakkımızı almaya hakkı yok. Gaziantepspor maçında 2 golümüz vardı ikisine de ofsayt denildi. Biz bunlara üzülüyoruz. Böyle hakkımızı bile bile alırlarsa bu bizi, Mersin'i üzüyor. Birileri gibi basında bağırıp çağırıp kimseyi tehdit etmiyoruz. Biz bu kadar fedakarlık yapıyoruz ve üslubumuzu bozmuyoruz. Ancak bundan sonra kimseye hakkımız yedirmeyeceğiz. Yeneriz ya da yeniliriz problem değil. Mutlaka biri yenecek, biri kaybedecek. Biz dün çok iyi oynamadık. Normalde oynamış olduğumuz oyunu ortaya koyamadık. Daha önceki oyunları ortaya koysaydık farklı yenerdik. Bir pozisyona girdiler o da gol oldu."

Mersin İdmanyurdu'nun başında deneyimli bir teknikdirektör olduğunu vurgulayan Kahramanlı, bundan sonraki maçlarda daha iyi olacaklarını belirtti.

Lider Fenerbahçe ile aralarında 3 puan olduğunu hatırlatan Kahramanlı, "Biz isterdik ki lider olalım. Kısmet meselesi. Bunu yapacak olan futbolcu ve teknik heyettir. Futbolcu buna inanıyorsa yapar. Üst taraf 16 puan biz 13 puandayız. Önümüzdeki haftalarda liderlik neden olmasın" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor