Süper Lig ekibi Trabzonsporlu'ların peşinde!

Süper Lig'in yeni takımı Balıkesirspor, Trabzonspor'un sözleşmesini feshettiği Brezilyalı futbolcu Alahzinho'yu renklerine bağlarken, Karadeniz temsilcisinden Aykut Akgün ve Mustafa Akbaş'ı da istediği öne sürüldü.Balıkesirsporlu yöneticilerin, bordo mavi

Süper Lig ekibi Trabzonsporlu'ların peşinde!

Süper Lig'in yeni takımı Balıkesirspor, Trabzonspor'un sözleşmesini feshettiği Brezilyalı futbolcu Alahzinho'yu renklerine bağlarken, Karadeniz temsilcisinden Aykut Akgün ve Mustafa Akbaş'ı da istediği öne sürüldü.

Balıkesirsporlu yöneticilerin, bordo mavili ekibin Boşnak teknik direktörü Vahid Halilhodzic'in onay vermesi halinde Avusturya kampında bulunan stoper Mustafa ve kamp kadrosuna dahil edilmeyen orta saha oyuncusu Aykut'la önümüzdeki günlerde masaya oturacağı bildirildi.

Yönetimin daha önce transferini resmi siteden yalanladığı Alanzinho, dün gece Bolu'ya gelerek kampa katıldı. Bu sabah sağlık kontrolünden geçmek üzere Bolu'daki özel bir hastaneye giden 31 yaşındaki orta saha oyuncusunun akşam antrenmanına çıkacağı açıklandı. İki yıllık sözleşme imzalaması beklenen Brezilyalı yıldız, yüksek top tekniği ve sürpriz şutlarıyla tanınıyor. Taraftarların "Oflu Ali" lakabını taktığı Alanzinho, Trabzon'da 5 yılda 140 maçta forma giydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler