Süper Lig ekibi o teknik adamla anlaştı!

Sarı-kırmızılı takımın başında alt yapı teknik direktörlerinden Orhan Atik'in olacağı açıklandı.. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile teknik direktör Mustafa Denizli arasında yapılan görüşmeden ayrılık kararı çıktı.   Geçtiğimiz hafta UEFA Avrupa Ligi'nd

Süper Lig ekibi o teknik adamla anlaştı!

Sarı-kırmızılı takımın başında alt yapı teknik direktörlerinden Orhan Atik'in olacağı açıklandı..

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile teknik direktör Mustafa Denizli arasında yapılan görüşmeden ayrılık kararı çıktı.
 
Geçtiğimiz hafta UEFA Avrupa Ligi'nden elenen Galatasaray , Süper Lig 'de ise son olarak Gaziantepspor'a 2-0 mağlup olmuştu.
 
DEPLASMANDAKİ 6 MAÇTA 2 PUAN
 
66 yaşındaki hocanın Galatasaray'daki üçüncü macerası; 22 resmi maç, 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyetle tamamlandı. Süper Lig'deki 11 maçtan 4'ünü kazanabilen Mustafa Denizli, deplasmandaki 6 maçtan sadece 2 puan çıkarabildi.
 
GALATASARAY'DAN RESMİ AÇIKLAMA
 
Kulüp resmi sitesinde yer alan bildiride, "Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 1 Mart 2016 tarihi itibariyle görevinden istifa etmiştir. Türk futbolunun yaşadığı büyük dönüşümün temel taşlarından olan sayın Denizli’ye, yeniden görev almayı kabul ettiği dönemde kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz" denildi.
 
TAKIM ORHAN ATİK'E EMANET
 
Galatasaray'ın açıklamasında, önümüzdeki süreçte Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası mücadelelerinde takımın başında alt yapı teknik direktörlerinden Orhan Atik'in olacağı vurgulandı.
 
Galatasaray için yeni bir dönemin ilk günü olduğu kaydedilirken, "Hedef, transfere ve futbolcuya dayalı sistemin, evrensel ölçekte bir futbol aklına evrilmesi için alt yapıdan üst yapıya kadar yeni bir model oluşturmaktır. Günü kurtaran değil geleceği yaratan en uygun kadrolarla ve bilimselliği içselleştiren bir sistemle yolumuza devam edeceğiz" ifadeleri kullanıldı.   
 
Açıklamanın sonlarında ise "Yarınları inşa ederken bugünü ihmal etmemiz söz konusu olamaz. Bu geçiş döneminde, Galatasaray formasını giyen herkesin, üzerine düşen görevi dünden çok daha büyük bir sorumluluk duygusuyla yapması bir fedakârlık değil profesyonelliğin doğal bir parçası olan iş ahlâkının en temel gereğidir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler