Süper Lig'de şok istifa!

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, canlı yayında görevi bırakmak istediği açıkladı.

Süper Lig'de şok istifa!
Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu,Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldıkları maç sonrası şok açıklamalar yaptı.

Futbolcularıyla hiçbir sorunu olmadığını, ancak kulüpteki çalışma ortamından memnun olmadığını ifade eden Kutlu, "Çalışma ortamında bazı sıkıntılar var. Başkan ile konuşacağım, müsaade ederse görevi bırakacağım" dedi.

Hakan Kutlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında da istifa edeceğini söyledi. 

Kayserispor'da geçen sezonun bitimine 10 hafta kala göreve geldiğini belirten Kutlu, "Bu takımı tabiri caizse ipten aldık. Kamuoyu küme düşmüş olarak nitelendiriyordu, çünkü zor bir 10 maçı vardı. Ben, ekibim ve oyuncu grubu arkadaşlarımla beraber Kayserispor'u kümede tutmayı başardık." diye konuştu.

Yeni kurulan bir takım olduklarına dikkati çeken Hakan Kutlu, şöyle devam etti: 

"25 kişilik kadromuzun 20 tanesi yeni futbolculardan oluşuyor. Geçen sezondan sadece 5 futbolcu var. Buna rağmen sürekli galibiyeti kaçıran taraftık. Sonucu almayı başaramadık. Ama ortaya konan futbolda, 'kimse Kayserispor bugün kötü oynadı, mağlubiyeti hak etti.' diyemez. Başkanımla konuşacağım. Artık Kayserispor'da görev süremin sonuna geldiğimi hissediyorum. Bazı sıkıntılarımız oluştu bu süreçte. Çok önemli, değerli bir başkanım var. Kendisiyle konuşacağım, inşallah hayırlısıyla sonlandırırız. Başkanımla konuşup, doğru bir karar alacağız inşallah." 

Osmanlıspor maçına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Kutlu, "Maçtan önce buradan çıkartacağımız bir puanın bizi sevindireceğini düşünüyorduk. Çünkü Villarreal'i üç gün önce yenmiş bir takım. Ancak maçın ikinci yarısında galibiyeti kaçıran takım olduk." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler