Süper Kupa'da kazanan G.Saray

Güneş bu kez kaybetti

Süper Kupa'da kazanan G.Saray
Turkcell Süper Kupa maçında Sporo Toto Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi Galatasaray karşılaştı. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanan ve penaltılara giden maçta kazanan 4-1'lik skorla Galatasaray oldu.

Konya'da oynanan karşılaşmanın 90 dakikası 0-0'lık beraberlikle bitti. Uzatmalara giden maçta Galatasaray'ın golünü 100. Hakan Balta kaydetti. Beşiktaş'ın golü ise 107. dakikada Aurelien Chedjou'nun ters vuruşu sonrasında geldi. Konya'da uzatmaların berabere bitmesinin ardından penaltılara geçildi

İlk penaltıyı Galatasaray'da Selçuk İnan kullandı ve vuruşu gole çevirdi. Beşiktaş'ta ilk penaltıyı kullanan Oğuzhan Özyakup, Fernando Muslera'ya takıldı.

Üçüncü penaltılarda Tolga Ciğerci de topu ağlara gönderirken, Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson da penaltıda Muslera'ya takıldı ve Galatasaray kupayı müzesine götürdü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor