Süper Gol'ün konuğu Yattara

 Lig TV’nin “futbolla yatıp futbolla kalkanların” programı olan Süper Gol, 4 Aralık Cumartesi günü Trabzonsporlu futbolcu Yattara’yı konuk ediyor.Futbol’un eğlenceli programı Süper Gol’e, Yattara’nın yanısıra Var mısın Yok musun ve Survivor programlarının

Süper Gol'ün konuğu Yattara

 

Lig TV’nin “futbolla yatıp futbolla kalkanların” programı olan Süper Gol, 4 Aralık Cumartesi günü Trabzonsporlu futbolcu Yattara’yı konuk ediyor.

Futbol’un eğlenceli programı Süper Gol’e, Yattara’nın yanısıra Var mısın Yok musun ve Survivor programlarının yarışmacısı Hakan Hatipoğlu ile nişanlısı Gizem Akın da konuk oluyor.

Futbolun güzel yüzü Ayşin Zeren ile Lig Radyo'nun başarılı Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan’ın hazırlayıp sundukları Süper Gol Cumartesi günü gerçekleştireceği programla taraftarlara yine keyifli bir gün yaşatacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler