Sunderland Manchester United'ı devirdi

İngiltere Premier Lig'de 26. hafta maçında Sunderland ile Manchester United karşı karşıya geldi. Stadium of Light'ta kazanan 2-1'lik skorla ev sahibi Sunderland oldu. Sunderland, 3. dakikada Wahbi Khazri'nin serbest vuruştan attığı golle maçta 1-0'lık sko

Sunderland Manchester United'ı devirdi

İngiltere Premier Lig'de 26. hafta maçında Sunderland ile Manchester United karşı karşıya geldi. Stadium of Light'ta kazanan 2-1'lik skorla ev sahibi Sunderland oldu.

Sunderland, 3. dakikada Wahbi Khazri'nin serbest vuruştan attığı golle maçta 1-0'lık skorla öne geçti. Manchester United, 39. dakikada Anthony Martial ile Sunderland'e cevap verdi ve ilk yarı 1-1 bitti.

İkinci yarıda hem Sunderland hem de Manchester United oldukça tehlikeli ataklar üretti. Sunderland 82. dakikada kornerde Lamine Kone'nin kafasından gelen golle Manchester United karşısında 2-1 öne geçti ve kalan bölümde skoru koruyarak önemli bir galibiyet aldı.

Bu galibiyetin ardından Sunderland puanını 23 yaparken, Manchester United 41 puanda kaldı. 

İngiltere Premir Lig'de bir sonraki hafta programında Sunderland, West Ham United'a konuk olacak. Manchester United, Arsenal'i ağırlayacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor