Sümer'in gönderilmesinin ardından

Bordo-Mavili takımda futbol koordinatörü Özkan Sümer ile yolların ayrılması 'Sürpriz' yorumlarını doğurdu. Futbolcu, teknik direktör ve başkan olarak Trabzonspor'a hizmet veren Sümer, takımı çalıştırdığı 1978-81 arasında 3 sezonda 2 şampiyonluk kazandırmı

Sümer'in gönderilmesinin ardından
Bordo-Mavili takımda futbol koordinatörü Özkan Sümer ile yolların ayrılması 'Sürpriz' yorumlarını doğurdu.
 
Futbolcu, teknik direktör ve başkan olarak Trabzonspor'a hizmet veren Sümer, takımı çalıştırdığı 1978-81 arasında 3 sezonda 2 şampiyonluk kazandırmıştı.
 
“Sinyali daha önce vermişlerdi”
 
1984-85 ve 1990-91 sezonlarında da teknik direktör olarak görev almıştı. Ayrılışını değerlendiren Sümer "Sebebini bilmiyorum. Açıklama yapılmadı. 'Ne yaptınız', 'Nereye kadar yaptınız' denmedi" diye konuştu.
 
Bu şekilde görevden alınmasının normal karşılanması için ise "Makul değil. Fakat hayal kırıklığım yok" dedi. İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminin sinyali seçimler öncesinde verdiğini kaydederek "Bazı görevleri bir kısım insanlara verebileceklerini belirterek sinyal vermişlerdi” ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor