Sümer ve Tekelioğlu'na büyük onur!

Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor, ilk kez 1.Lige çıkarken takımın başında teknik direktör olarak görev yapan Özkan Sümer ve mevcut altyapı koordinatörü Sadi Tekelioğlu'na plaket verecek. 20 Nisan'da Türkiye Kupası Yarı Finali'nde oynanacak Konyaspor

Sümer ve Tekelioğlu'na büyük onur!

Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor, ilk kez 1.Lige çıkarken takımın başında teknik direktör olarak görev yapan Özkan Sümer ve mevcut altyapı koordinatörü Sadi Tekelioğlu'na plaket verecek.

20 Nisan'da Türkiye Kupası Yarı Finali'nde oynanacak Konyaspor Fenerbahçe maçına davet edilen Sümer ve Tekelioğlu maç öncesinde, Konyaspor'un 1. Lig'e çıkmasındaki katkıları sebebiyle onure edilecekler. Plaket verilecek isimler arasında efsane kadroda yer alan Trabzonlu oyuncular Mustafa Bankoğlu ve Cemal Menteşe de bulunuyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor