Sultanlar sonunu getiremedi!

Aroma Bayanlar 2.Lig B Grubunda mücadele eden HEKİMOĞLU İdmanocağı Bayan Voleybol takımı hafta sonu Tirebolu ile kendi evinde karşı karşıya gelecek.Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynadığı maçta ilk iki seti almasına rağmen rakibine 3-2 mağlup olan sarı

Sultanlar sonunu getiremedi!

Aroma Bayanlar 2.Lig B Grubunda mücadele eden HEKİMOĞLU İdmanocağı Bayan Voleybol takımı hafta sonu Tirebolu ile kendi evinde karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynadığı maçta ilk iki seti almasına rağmen rakibine 3-2 mağlup olan sarı kırmızılılar Tireboluspor’u mağlup ederek kaybedilen puanları telafi etmek istiyorlar.

470.20111115140904.jpg

Hekimoğlu İdmanocağı Bayan Voleybol takım antrenörü Nuri Hazaroğlu geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynadıkları Çankaya Belediyespor maçında oyuna iyi başladıklarını ancak sonunu getiremediklerini belirterek, "Artık bu maç geride kaldı.Şansız bir maç oynadık. Şimdi önümüzde Tirebolu maçı var.Evimizde oynayacağımız bu maçı kazanmak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor