Süha Akçay'ı rahmetle anıyoruz

4 Nisan 1997 yılında aramızdan ayrılan Trabzonspor'un Kurucularından ve Uzun süre Genel Kaptanlık görevini yürüten başarılı yönetici Süha Akçay anılıyor.Ölğmünün 17. yılında anılan efsane Genel kaptan Süha Akçay Ali Uras ve Kemal Uslu Başkanlığındaki Türk

Süha Akçay'ı rahmetle anıyoruz

4 Nisan 1997 yılında aramızdan ayrılan Trabzonspor'un Kurucularından ve Uzun süre Genel Kaptanlık görevini yürüten başarılı yönetici Süha Akçay anılıyor.

Ölğmünün 17. yılında anılan efsane Genel kaptan Süha Akçay Ali Uras ve Kemal Uslu Başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonu'nda da yöneticilik yapmıştı.

Trabzonspor Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada "Süha Akçay'ı Rahmetle Anıyoruz" başlığı altında şu ifadelere yer verdi.

04.04.1997 yılında aramızdan ayrılan kurucularımızdan Süha Akçay'ı saygıyla anıyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.

Bizlerde haber61 ailesi olarak Trabzonspor'un ve Türk Futbolunun baraşılı yöneticilerinden Süha Akçay'ı rahmetle anıyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler