Suat Kılıç: TFF çok konuştu

Spor ve Gençlik Bakanı Suat Kılıç Bank Asya Dergisine konuştu.Derginin şike ile ilgili sorularını da cevaplayan Suat Kılıç, Futbol Federasyonu'nun 3 Temmuz'dan bu yana aldığı kararları eleştirdi."Federasyonun süreç yönetimine ilişkin kararları eleştirileb

Suat Kılıç: TFF çok konuştu

Spor ve Gençlik Bakanı Suat Kılıç Bank Asya Dergisine konuştu.

Derginin şike ile ilgili sorularını da cevaplayan Suat Kılıç, Futbol Federasyonu'nun 3 Temmuz'dan bu yana aldığı kararları eleştirdi.

"Federasyonun süreç yönetimine ilişkin kararları eleştirilebilir." diyen Kılıç, "Esasında kararlardan ziyade kararlar dışındaki açıklamaları eleştirilebilir. Bu süreçte federasyon çok karar almadı, çok açıklama yaptı. Ama spor medyasının da takdimiyle federasyonun açıklamaları futbolseverler ve taraftarlar tarafından karar gibi algılandı. Demek ki bu gibi kritik süreçlerde çok fazla açıklama yapmamak lazım." ifadelerini kullandı.

Bakanlığının ilk gününde konu kendisine danışıldığında, "Bundan sonra konuşacak olan yargı ve federasyondur. Yargı ve federasyon mikrofonlara konuşmayacak, kararları ile konuşacak." dediğini hatırlatan Bakan Kılıç, şu ifadeleri kullandı:

"Eğer buna özen gösterilmiş olsaydı şu anki pek çok tereddüt zihinlerde oluşmayacaktı. Bence sorun burada. O nedenle federasyonun kararları üzerinde değil, açıklamaları üzerinde bu kadar açıklama yapılmamalıydı şeklinde benim de bir itirazım var."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor