Stuttgart son sıradan kurtuldu!

Almanya Bundesliga'nın 15. haftasında, ligin alt sıralarındaki iki takım, Stuttgart ve Werder Bremen karşı karşıya geldi. Mercedes-Benz Arena'da oynanan mücadele 1-1 sona erdi. Stuttgart 33. dakikada Rupp ile öne geçerken, Werder Bremen 71. dakikada Ujah

Stuttgart son sıradan kurtuldu!

Almanya Bundesliga'nın 15. haftasında, ligin alt sıralarındaki iki takım, Stuttgart ve Werder Bremen karşı karşıya geldi. Mercedes-Benz Arena'da oynanan mücadele 1-1 sona erdi.

Stuttgart 33. dakikada Rupp ile öne geçerken, Werder Bremen 71. dakikada Ujah ile beraberliği yakaladı. Werder Bremen'de Türk asıllı oyuncu Levin Öztunalı ilk 11'de başladığı mücadelede, 90 dakika sahada kaldı ve uzatma dakikalarında oyundan çıktı.

Bu skorun ardından Werder Bremen puanını 14 yaptı ve 15. sıraya yerleşti. Stuttgart ise 11 puanla 17. sıraya yükseldi.

Bundesliga'nın 16. haftasında Stuttgart deplasmanda Mainz ile karşılaşacakken, Werder Bremen ise evinde Köln'ü konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor