Streetball Şöleni Rize'de başladı

 Turnuva 2008 yılında yakalandığı hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybeden Rize’nin Basketbol duayenlerinden dönemin basketbol İl Temsilcisi ve Basketbol Antrenörü İrfan Köksal Eyüboğlu adına düzenlendi.  Rize ve çevre ilçelerden minikler, bay ve baya

Streetball Şöleni Rize'de başladı

 

Turnuva 2008 yılında yakalandığı hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybeden Rize’nin Basketbol duayenlerinden dönemin basketbol İl Temsilcisi ve Basketbol Antrenörü İrfan Köksal Eyüboğlu adına düzenlendi.

 

street_ball2.20120627132448.jpg

 

Rize ve çevre ilçelerden minikler, bay ve bayan sporcuların katıldığı turnuvaya küçük kızlarda 8, küçük erkeklerde 9, büyük kızlarda 4, veteranlarda 3, yıldız kızlarda 8, yıldız erkeklerde 16, junior erkeklerde 16 ve büyük erkeklerde 36 takım olmak üzere 100 takım katılıyor.

 

street_ball1.jpg

 

İlk gün büyük heyecana sahne olan turnuva maçları tek potada küçüklerde 10 dakika 15 sayı, büyüklerde 15 dakika 15 sayı ile oynanılıyor. Turnuvanın final maçları ise cumartesi günü yapılacak.

 

street_ball3.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor