Stoke City Manchester City'i dağıttı!

Premier League'in 14. haftasında Stoke City, taraftarı önünde şampiyonluk adaylarından Manchester City'i konuk etti. Ev sahibi ekip güçlü rakibini 7. ve 15. dakikalarda Marko Arnautovic'in attığı gollerle 2-0 mağlup etmeyi başardı. Bu sonucun ardından St

Stoke City Manchester City'i dağıttı!

Premier League'in 14. haftasında Stoke City, taraftarı önünde şampiyonluk adaylarından Manchester City'i konuk etti. Ev sahibi ekip güçlü rakibini 7. ve 15. dakikalarda Marko Arnautovic'in attığı gollerle 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Bu sonucun ardından Stoke City Premier League'deki puanını 22'ye yükseltirken, Manchester City 29 puanda kaldı.

Karşılaşmaya ev sahibi ekip çok iyi bir başlangıç yaptı. Kırmızı-beyazlı ekip 7. dakikada sağ kanattan Shaqiri'nin ortasına dokunarak ağlara gönderen Arnautovic'in golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden kısa bir süre sonra Shaqiri savunmanın arkasına koşu yapan Arnautovic'e çok şık bir pas gönderdi. 15. dakikada Arnautovic ceza sahasında topla buluşur buluşmaz şutunu çekti ve topu 2. kez ağlara göndermeyi başardı. İlk yarı ev sahibi ekibin 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Manchester City daha çok gol arayan taraf oldu ancak takım savunmasını iyi yapan Stoke City gol yememeyi başardı. 90 dakika sonunda Stoke City sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor