Statta 10 kişi gözaltına alındı

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında dün akşam oynanan maç öncesi ve maç sırasında çıkan olaylarda toplam 10 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.  Trabzon Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesindeki ve maç esnasındaki güven

Statta 10 kişi gözaltına alındı

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında dün akşam oynanan maç öncesi ve maç sırasında çıkan olaylarda toplam 10 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. 

 

Trabzon Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesindeki ve maç esnasındaki güvenlik güçlerimizce yapılan kontrollerde; biletsiz olarak sahaya girmek isteyen 1’i polis yeleği giymiş 2 kişi, stat içerisine taş sokmaya çalışan 1 kişi, demir direğe tırmanmak suretiyle stat içerisine girmeye çalışan 3 kişi, alkollü olarak sahaya girmeye çalışan 2 kişi, torpil yakıp sahaya atan 1 kişi, tribünde maytap yakan ve polis memuruna direnen 1 kişi olmak üzere toplam 10 kişi gözaltına alınarak haklarında adli işlem başlatılmıştır.

 

Ayrıca sahaya atılan yabancı maddelerden dolayı görevli 2 polis memuru hafif şekilde yaralanmıştır” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor