Statlara FIFA Denetimi

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) verilen bilgiye göre, 20 Yaş Altı Dünya Kupası Turnuva Direktörü Inaki Alvarez başta olmak üzere FIFA ile TFF yetkilileri, ziyaret ve incelemelerin ardından ilgili statlarda basın toplantısı düzenleyerek, turnuva hakk

Statlara FIFA Denetimi

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) verilen bilgiye göre, 20 Yaş Altı Dünya Kupası Turnuva Direktörü Inaki Alvarez başta olmak üzere FIFA ile TFF yetkilileri, ziyaret ve incelemelerin ardından ilgili statlarda basın toplantısı düzenleyerek, turnuva hakkında bilgi paylaşımında bulunacak ve medya mensuplarının sorularını yanıtlayacak.

Stat ziyaretleri kapsamında 1 Aralık Cumartesi günü Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı, 2 Aralık Pazar günü Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadı, 3 Aralık Pazartesi günü İstanbul Türk Telekom Arena, 4  Aralık Salı Bursa Atatürk Stadı, 5 Aralık Çarşamba günü Trabzon Hüseyin Avni Aker ve Yeni Rize Şehir Stadı, 6 Aralık Perşembe günü de Gaziantep Kamil Ocak Stadı incelenecek.
 
FIFA ile TFF yetkililerinin katılacağı stat ziyaretlerine ev sahibi şehirlerin vali ile belediye başkanları da davet edildi.
 
Öte yandan, finallere yükselecek takımların antrenman yapacağı tesisler de bu geziler sırasında incelenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler