Stancu çok iddialı konuştu

Orduspor’un Galatasaray’dan bonservisi ile birlikte transfer ettiği Bogdan Stancu, hedeflerinin UEFA kupasını kaldırmak olduğunu söyledi. Rusya’daki kulüplerden ve Türkiye’de bazı takımlardan teklifler gelmesine rağmen Orduspor’u tercih ettiğini söyleyen

Stancu çok iddialı konuştu

Orduspor’un Galatasaray’dan bonservisi ile birlikte transfer ettiği Bogdan Stancu, hedeflerinin UEFA kupasını kaldırmak olduğunu söyledi. 


Rusya’daki kulüplerden ve Türkiye’de bazı takımlardan teklifler gelmesine rağmen Orduspor’u tercih ettiğini söyleyen Stancu, Avusturya kampının çok iyi geçtiğini söyledi.

 

Galatasaray’dan Orduspor’a geldiği için çok doğru bir tercih yaptığına inandığını ve teknik direktör Hector Cuper’in kendisine verdiği şansı çok iyi değerlendireceğini ifade eden Stancu, “Başkan Nedim Türkmen ile görüşmemde Cuper’in beni çok istediğini söyledi. Başkanımızın UEFA hedefini zaten biliyordum.

 

Böyle bir ekiple çalışmak beni heyecanlandırıyor. Ordu’da mutluyum. Bana değer verildiğini bilmek beni mutlu ediyor. Teknik direktör Hector Cuper’in takıma beni istemesi karşısında en iyi şekilde oynayarak güvenine layık olmak istiyorum” dedi.


Galatasaray'da fazla forma şansı bulamadığını belirten Stancu, “Gittiğim dönem Galatasaray'ın en kötü senesiydi. Takım çok kötüydü. Ama Orduspor'a ilk olarak kiralık geldikten sonra bana güvendiler ve karşılığını sahada vermek için çalıştım. Orduspor'da kendimi çok motive hissediyorum. İyi işler çıkartacağıma eminim” diye konuştu.

 

Bu yıl hedeflerinin UEFA’ya gitmek olduğunu ifade eden Stancu, “Orduspor çok iyi transferler yaptı. Çok güçlü bir takımız. UEFA kupasına katılmak için çok çalışmamız gerekiyor. Bunu takım olarak başaracağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor