Spor Toto Kupası Gaziantep'e gitti!

 Spor Toto Kupası final mücadelesinde Orduspor, İnönü Stadı'nda Gaziantepspor ile karşılaştı. Orta alan mücadelesi şeklinde başlayan mücadelede, 18. dakikada Cenk Tosun'un penaltıdan kaydettiği gol ile Gaziantepspor, 1-0 öne geçti. Golün ardından beraberl

Spor Toto Kupası Gaziantep'e gitti!

 

Spor Toto Kupası final mücadelesinde Orduspor, İnönü Stadı'nda Gaziantepspor ile karşılaştı.

 

Orta alan mücadelesi şeklinde başlayan mücadelede, 18. dakikada Cenk Tosun'un penaltıdan kaydettiği gol ile Gaziantepspor, 1-0 öne geçti.

 

Golün ardından beraberlik için baskı kuran Orduspor'un atakları 38. dakikada sonuç verdi. Hakan Özmert'in kaydettiği gol ile Orduspor skoru 1-1'e getirdi.

Beraberlik golünün ardından iki takım da gol bulamayınca müdelenin ilk devresi 1-1 eşitlikle sona erdi.

 

Mücadelenin ikinci devresinde oyunun kontrolünü alan Gaziantepspor, oyunu rakip yarı alana yıkarak gol aradı. Orduspor ise, hızlı hücuma çıkarak galibiyet golü aradı.

82. dakikada sol kanattan kullanılan korner atışı sonrasında kafayla topu ağlara gönderen Cenk Tosun, kendisinin ve takımının 2. Golünü kaydetti ve skoru 2-1' getirdi.

 

Sol kanattan Cenk Tosun, kaptığı topla ceza alanına girdi, rakiplerini bir bir çalımladı ve topu Sapara'nın önüne bıraktı, Slovak futbolcunun sert şutunda top ağlarla buluştu ve Gaziantepspor, 87. dakikada 3-1 üstünlüğü yakaladı.

 

Kalan dakikalarda gol sesi çıkmadı ve mücadele Gaziantepspor'un 3-1 üstünlüğü ile sona erdi. Gaziantepspor, bu galibiyetle Spor Toto Kupası'nın sahibi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor