Spor Toto ismini ligden sileceğiz

Yeşilay Genel Başkanı Muharrem Balcı, Türkiye'de spor ve bağımlılık yapıcı maddelerin bir arada anılmaması için mücadele ettiklerini belirterek, "Okullarımızın adlarından Milli Piyango ifadesini, Süper Lig'den Spor Toto ismini hep beraber sileceğiz" dedi.

Spor Toto ismini ligden sileceğiz

Yeşilay Genel Başkanı Muharrem Balcı, Türkiye'de spor ve bağımlılık yapıcı maddelerin bir arada anılmaması için mücadele ettiklerini belirterek, "Okullarımızın adlarından Milli Piyango ifadesini, Süper Lig'den Spor Toto ismini hep beraber sileceğiz" dedi. Balcı, uyuşturucu deposu haline gelen okulların önünde 1 liraya hap, 25 kuruşa da sigara satıldığını, bunun da kamu görevlilerinin önünde yapıldığını ileri sürdü.

ŞENOL GÜNEŞ DE KATILDI
Yeşilay Haftası nedeniyle Trabzon Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde düzenlenen panele Trabzon Valisi Recep Kızılcık, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl, Yeşilay Derneği Genel Başkanı Muharrem Balcı, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ilgililer ve öğrenciler katıldı.

Panelin açılışında konuşan Yeşilay Derneği Genel Başkanı Muharrem Balcı, en büyük amaçlarının spor ve bağımlılık yapıcı maddelerin bir arada anılmamasını sağlamak olduğunu ifade ederek, "Süper Lig'e Spor Toto ismi verilmesin. İstiyoruz ki geleceğin teminatı olan siz gençlerimiz eğitim öğretim yuvalarının isimleri şans oyunları denen kumar sektörüyle anılmasın. Bu kapsamda Yeşilay olarak bir hukuk mücadelesi başlattık. Kumar dediğimiz sektörü hala kamu yöneticilerimiz anlamış değiller. Çok büyük felaketle karşı karşıyayız. Okullarımızın önlerinde 1 liraya hap, 25 kuruşa sigara satıyorlar ve bunu kamu görevlilerinin önünde yapıyorlar maalesef. Türkiye şu an bir uyuşturucu deposu. Okullarımızın adlarındaki Milli Piyango ifadesini, Süper Lig'den Spor Toto ismini hep beraber sileceğiz. Alkol markası isimli okulların adlarından bu isimleri sileceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler