Spor Şehri Trabzon için el ele!

Spor şehri olarak da adlandırılan Trabzon'da son yıllarda yaşanan olumsuzlukların ortadan kaldırılması için basın mensupları ile amatör sporun temsilcileri el ele vererek çalışma yapacaklar.Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şube Başkanı Murat

Spor Şehri Trabzon için el ele!

Spor şehri olarak da adlandırılan Trabzon'da son yıllarda yaşanan olumsuzlukların ortadan kaldırılması için basın mensupları ile amatör sporun temsilcileri el ele vererek çalışma yapacaklar.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şube Başkanı Murat Taşkın, beraberinde genel sekreter Hamza Mısır ile birlikte Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cahit Erdem ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek Trabzon sporu ile ilgili yapılabilecek çalışmalar üzerinde durdular.

Trabzon'un sahip olduğu Dünya çapında tesislere rağmen spor şehri kimliğinden son yıllarda ödün vererek uzaklaşmaya başladığı konusunda hem fikir olunan görüşmede, TSYD ile ASKF'nin bu konuda bir yol haritası hazırlayarak, sporla ilgili tüm kurum ve kişilerin de desteğini alarak eğitici ve spor kamuoyunu bir araya getirecek faaliyetlerde bulunulmasına karar verildi.

Bu konuda TSYD yöneticileri, spor yazarları ve yerel gazetelerin spor müdürleri ile ASKF yöneticilerinin 15 gün içinde bir araya gelerek, kısa, orta  ve uzun vadeli olarak uygulanacak program üzerinde çalışmaları da karara bağlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor