Spor Menüsünü sizin için derledik

 Pazar gününde siz yorulmayın diye günün spor menüsünü sizin için topladık. Haftalardır sosyal medya organlarında dilden dile yayılan bir efsane halinde gelen gün geldi çattı. 7 Ekim 2012 (Çılgın Pazar) için hazırladığımız günün menüsüyle karşınızdayız. A

Spor Menüsünü sizin için derledik

 

Pazar gününde siz yorulmayın diye günün spor menüsünü sizin için topladık.
 
Haftalardır sosyal medya organlarında dilden dile yayılan bir efsane halinde gelen gün geldi çattı. 7 Ekim 2012 (Çılgın Pazar) için hazırladığımız günün menüsüyle karşınızdayız.
 
Artık klasikleşmiş bir şekilde yayın hakları haftalar sonra sonra alınan İtalya Ligi’nde günün ilk maçında Roma ile Atalanta 13.30’da karşı karşıya geliyor. Tivibu kullanıcıları bu mücadaleyi takip edebiliyor.
 
Yine yayın hakları yeni alınan liglerden Fransa Ligi’nde Brest-Bordeaux maçı 15.00’te Tivibu ekranlarında. 'Fransa’da hoşlanmam ama koyun önüme Premier Lig’i sabaha kadar izlerim' diyenlerdenseniz ise 15.30’da Lig TV 3’te Southampton-Fulham maçı var.
 
16.00’da ise tam beş maç ekranlarda olacak. Serie A’da Catania-Parma, Fiorentina-Bologna, Siena-Juventus maçlarını Tivibu yayınlarken Pescara-Lazio mücadelesi ise TRT Spor ekranlarında. Süper Lig’de ise günün ilk maçında Sivasspor ile Bursaspor’un mücadelesi izlemeye değer gibi duruyor.
 
16.30’da, Fenerbahçe’ye 4-2 yenilen M’Gladbach ile E. Frankfurt’un karşılaşacağı maç için ise TRT Haber’i tercih edebilirsiniz.
 
Saatlerimiz 18.00’e geldiğinde Premier Lig’de haftanın maçında Newcastle United ile Manchester United karşı karşıya gelirken Lig TV 3 bu maçı yayınlıyor. 'Almanya ile başladım Almanya ile devam' diyorsanız ise 18.30’da TRT Haber’de Hannover 96-Dortmund maçı var.
 
Ama şimdiye kadar yazdıklarımız sadece atıştırmalık olarak kalacak belli ki. 19.00’dan itibaren keyif başlıyor. Lig TV’de Fenerbahçe ile Beşiktaş haftanın maçına çıkıyor. Aynı saatte ise bir başka derbi daha var. TRT Spor ekranlarında Adana Demirspor ile Adanaspor bize müthiş bir maç vaat ediyor.
 
Derbiler bittikten sonra maçların kritiğini yapmamız için vakit yok. 20.50 El Clasico var. Barcelona ile Real Madrid, Camp Nou’da buluşurken biz de ‘Messi mi Ronaldo mu’ , ‘Mourinho büyük hoca’ tartışmalarıyla mücadeleyi takip edeceğiz.
 
Bu maçın devre arasında da boş kalma şansınız yok. Tivibu’da 21.45’te Milan ile Inter karşılaşıyor. Bu maça dalıp El Clasico’yu unutmak da mümkün. Her şeyi iyi ayarlamalısınız. Ama pek mümkün gözükmüyor. Çünkü 22.00’de de Fransa’nın en büyük maçı var. Marsilya-PSG maçı da Tivibu’da.
 
Günü Arda Turan ve Emre Belöoğlu ile kapatmak isteyenler için de 22.30’daki Atletico Madrid-Malaga maçını tavsiye ediyoruz. Mücadele NTV Spor’da.
 
Basketbol 
Basketbolda Türkiye Kupası heyecanı devam ediyor. Televizyonlardan izlenebilecek olan tek maç olan Beşiktaş - Aliağa Petkim mücadelesi saat 15:30'da Lig TV 3'te olacak.
 
Tenis 
Teniste Çin Açık'ta kadınlarda dünyanın ilk iki numarası, Sharapova ve Azarenka finalde mücadele edecek. Erkeklerde ise Djokovic'le Tsonga karşı karşıya gelecek.
 
Motor Sporları 
Supersport'ta şampiyon Kenan Sofuoğlu takımına da şampiyonluk getirmek için piste çıkacak. Supersport Fransa yarışı saat 14:00'ten itibaren Eurosport'ta.
 
Snooker 
Snooker Avrupa Turu'nda Polonya ayağı yarın sonuçlanıyor. Yarı finaller 17:30, final ise 21:00'de Eurosport ekranlarından izlenebilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler