Spor Kamoyuna duyuru

Bugün açıklanan “Şike İddianamesi” sonrası yaşanan bazı olumsuzluklar ve bazı çevrelerin haber61’i  kendi çıkarları doğrultusunda eleştirmeleri bu yazıyı siz değerli okuyucularımızla paylaşmamıza vesile oldu.Kurulduğu günden beri Trabzonspor’un iyi günde,

Spor Kamoyuna duyuru

Bugün açıklanan “Şike İddianamesi” sonrası yaşanan bazı olumsuzluklar ve bazı çevrelerin haber61’i  kendi çıkarları doğrultusunda eleştirmeleri bu yazıyı siz değerli okuyucularımızla paylaşmamıza vesile oldu.

Kurulduğu günden beri Trabzonspor’un iyi günde, kötü günde her zaman yanında olan haber61 bunu defalarca şu cümlelerle dile getirmişti “Türkiye’de haberciliğin önderiyiz ama Trabzon ve Trabzonspor’dan tarafız var mı itirazı olan”

Hal böyle iken haber61 kayıtsız ve şartsız Trabzonspor’un dolayısıyla onun yönetiminden hocasına, futbolcusundan odacısına kayıtsız şartsız destek olurken bazı kesimler tarafından “Trabzonspor yönetiminin resmi sayfası gibisiniz” değerlendirmelerine aldırış etmedik bile.

Evet haber61 taraf, belki bir yayın kuruluşunun olmaması gerektiği şekilde taraf, var mı itirazı olan.

Biz tarafız arkadaş Trabzon ve Trabzonspor’dan tarafız.

Siz çok değerli okurlarımızdan özür dileyerek, haber61.net’in işleyişi hakkında bilgi eksikliği olanlara bazı açıklamalar yapmak istiyoruz:

Haber61.net yorum haberciliği yapmaz. Sadece haberi verir.

Haber61.net’in değerli okuyucuları haberlere kendi görüş ve düşünceleri doğrultusunda yorum yapar.

Yaptıkları yorumlar haber gündemine göre yüzlerce hatta  binlerce haber61.net’in editörlerinin önüne gelir.

Editörlerde bu yüzlerce, binlerce yorumu okuyarak onaylamaya bir yandan da yeni haberleri siz değerli okuyucularına sunmak için haber girişi yapmaya çalışır.

Kısıtlı imkanlarla Türkiye’nin en çok okunan haber sitesi konumuna, gelen haber61  editörleri  bu yorumlardan küfür  ve çirkin ifadeler yer alanları çıkarır ve diğerlerini yayına yollar.

 

Evet kısıtlı imkanlar dedik, sadece en az 2 editörün  yorum onaylamakla görevlendirilmesi gereken bu işlemi aynı zamanda haber giren editörlerimizin yapması ve dolayısıyla aklı hem haber hem de yorumda olması sebebiyle bazı onaylanmaması gereken yorumlarda yayına girebilmektedir.

 

Kısaca haber61 haberi verir yorumu değerli haber61 okuyucuları yapar.

Haber61 yorum yapmaz haber verir.

Bu konunun bazı kesimler tarafından iyi algılanmasını önemle rica eder, haber61.net’in haberlerine yapılan yorumların haber61.net tarafından yapılmadığının bilinmesini önemle vurgulamak isteriz.

 

Biz okuyucularımızın gönderdiği yorumları kontrol ederek yayına sunmakta, hatta Trabzon ve Trabzonspor aleyhine yapılan bir çok yorumu da içinde hakaret, küfür olmadığı halde yayına sokmamaktayız. Hem de hiçbir sorumluluğumuz olmadığı halde.

 

Haber61.net yayın ilkeleri okunduğunda  www.haber61.net  'de yayınlanan haberlere yapılan yorumlardan hiç bir suretle www.haber61.net  sorumlu değildir. Tüm sorumluluk yorumu yapan kullanıcıya ait olup haber61 yayıncılık sorumluluk kabul etmez.” Açıklaması yorum sorumluluğunun kime ait olduğunu açıkça anlatmaktadır.

 

Sevgili Trabzonspor yönetim kurulu üyeleri,

Bizler haber61.net olarak her zaman Trabzonspor’un yanında olduk, Trabzonspor ve sizlerin sözcüsü, savunucusu, savaşcısı olduk.

Trabzonspor bizim sevdamız, Trabzonspor bizim aşkımız.

Sizin suskun olduğunuz dönemlerde Trabzonspor’un hakkını biz savunduk.

Sizin suskun olduğunuz zamanda değerli okuyucularımız yorumlarıyla Trabzonspor için mücadele verdi.

 

Sevgili Trabzonspor yönetim kurulu üyeleri, Haber61.net olarak sizlerin bazı okuyucularımızın yaptığı yorumlara verdiğiniz tepkiyi anlayışla karşılamaya çalışırken şunu da söylemeden geçemeyeceğiz

 

“haber61.net’in bazı yorumcularının yorumlarına tepki vereceğinize, Sivasspor maçı öncesi yaptığı açıklamalarla gündeme oturan yardımcı antrenörümüzün  söylediklerini gözden geçirin”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler