Spor camiasında şok!

Vakıfbank antrenörü Giovanni Guidetti ve aynı takımın oyuncusu Bahar Toksoy, hayatlarını birleştirmeye karar verdi. Haber, Vakıfbank Spor Kulübü'nün resmi Facebook sayfasından şöyle duyuruldu:"Değerli voleybolseverler,VakıfBank Spor Kulübü Antrenörü Giova

Spor camiasında şok!

Vakıfbank antrenörü Giovanni Guidetti ve aynı takımın oyuncusu Bahar Toksoy, hayatlarını birleştirmeye karar verdi. Haber, Vakıfbank Spor Kulübü'nün resmi Facebook sayfasından şöyle duyuruldu:

"Değerli voleybolseverler,

VakıfBank Spor Kulübü Antrenörü Giovanni Guidetti ve sporcularından Bahar Toksoy, hayatlarını birleştirmeye karar verdi. Bunun için ilk adımı 23 Ağustos 2013 tarihindeki nişan töreninde atacak olan çift, 20 Eylül 2013 tarihinde ise dünya evine girecek. Giovanni Guidetti ve Bahar Toksoy’un yaptığı ortak açıklamayı aşağıda bulabilirsiniz.

Giovanni Guidetti yaptığı açıklamada “Beş yıldır Türkiye’de olmaktan ve Türk sporuna hizmet etmekten onur duyuyorum. Ayrıca yuvamı bu ülkede kurmaktan dolayı çok mutluyum” dedi. Bahar Toksoy ise “Bugüne kadar birçok başarıyı birlikte yaşadığım Giovanni Guidetti ile hayatımı birleştirecek olmaktan mutluluk duyuyorum. Bize destek olan voleybol camiasına ve spor kamuoyuna çok teşekkür ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor