Spor Bakanı Akyazı için ne dedi?

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan devam eden Timsah Arena Stadı'nı gezdi. Belediye Başkanı Recep Altepe ve yetkililerden bilgi alan Kılıç, direksiz yapılan stadı çok beğendiğini kaydetti. Gazeteci

Spor Bakanı Akyazı için ne dedi?

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan devam eden Timsah Arena Stadı'nı gezdi. Belediye Başkanı Recep Altepe ve yetkililerden bilgi alan Kılıç, direksiz yapılan stadı çok beğendiğini kaydetti. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Kılıç, Timsah Arena'daki çalışmalardan, mimariden, mühendislikten, TOKİ ile yapılan statlarda yararlanabileceklerini ifade etti.

ÜLKE GENELİNDE 25 STADYUMUN İNŞAATI DEVAM EDİYOR

Türkiye genelinde inşaatı devam eden 25 kadar stat olduğunu belirten Kılıç, şu bilgileri verdi: "Samsun var, Trabzon var, Konya bitti, Mersin kullanımda. İnşaatlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Samsun ve Trabzon stadını da önümüzdeki yıl bitirebileceğiz gibi görünüyor, şuan aksama yok. Kocaeli de 3 hafta önce temelini attık. Şuan tribün temelleri yükseldi. Çeşitli yerlerde inşaatlar sürecek. Tahmin ediyorum 2 sene içinde bütün inşaatların neredeyse hepsi tamamlanmış olur. Yeni projelerde var. Ama her yerde aynı proje uygulanmaz. Buradaki 45 bin kişilik stadı alıp aynısını başka bir ilimize yapamayız. İlla stadyum gerekmez, başka spor yatırımları olur. Belli yerlerde belli branşlarda uzmanlaşmamız gerekiyor. Konya'da bisiklet, Kocaeli'nde Kano gibi."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor