Sözünü Tutmalılar

  Sadri Şener yönetiminin bir önceki yönetim kurulu üyesi Levent Erkuloğlu Basketbol kulübünün geldiği noktayı değerlendirdi. Yapılan hataları değerlendiren Erkuloğlu çözüm önerilerini de sundu. Ayar Ve Ekibine Minnet Borçluyuz “ İşin başında hepimiz varı

Sözünü Tutmalılar

 

 

Sadri Şener yönetiminin bir önceki yönetim kurulu üyesi Levent Erkuloğlu Basketbol kulübünün geldiği noktayı değerlendirdi. Yapılan hataları değerlendiren Erkuloğlu çözüm önerilerini de sundu.

Ayar Ve Ekibine Minnet Borçluyuz

 “ İşin başında hepimiz varız. Başa gidecek olursak basketbol şubesinin Trabzonspor kulübünün bünyesi altında olmasını istemiştim. Bu düşüncemiz o gün desteklenmedi. Şahıslarla bu faaliyetin çok fazla yürüyemeyeceğini ifade etmiştik. Saner Ayar ve ekibinin desteğiyle bu kulüp bugünlere gelmişse hepsine teşekkür etmeliyiz. Bu takıma Trabzonspor kulübünün destek vermemesi Trabzon Basketbolüne ihanet olur.”

Çözüm Önerileri

 “ Trabzonspor Basketbol takımını yerele taşıyarak yükünü hafifletebiliriz. Teknik ve idari anlamda alınacak tedbirlerle giderler kısılabilir. Bugün dışarıdan getirilip önemli miktarda ücret ödenen çalışanların işini Trabzon yerelinde yapacak arkadaşlar mevcuttur. Böyle yapıldığı taktirde maddi külfetten kurtarılmış olup orta vadede bu kulüp ligdeki varlığını sürdürebilir. “

Pilot Takımın 4’de 1 Bütçesi Yeter

“ Sonuna kadar destek vermeye hazırım. Bu konuda üzerime düşeni yapmaya da hazırım. Sadri başkanın mali kongrede Basketbol takımıyla ilgili verdiği sözü hatırlatmak istiyorum. Sayın başkanımız bu takımın kulübün bünyesine alınması konusunda söz vermişti. Sadri başkanın başkanlığı devam ettiğine göre bu sözün yerine getirilmesini bekliyoruz. Olimpiyat şehrinde 7 bin 500 kişilik bir salonun yapıldığını düşünürsek daha fazla sorumluluk almalıyız.

Trabzon’a İhanet Olur

“ Bulunduğumuz nokta itibariyle bugün Trabzonspor adını taşıyan en üst ligde bir takımımız vardır. Bunu yok etmeye çalışmak Trabzon basketbolüne ihanettir. Bu takımın bugün itibariyle borcu olmuş olabilir. Şimdi neden borcu var deniliyor. Futbol takımının nasıl borcu olmuşsa basketbol takımının da öyle borcu olmuştur. Bu işe yüreklerini koymuş başta Saner Ayar olmak üzere yöneticilere teşekkür ediyorum. Trabzonspor kulübünün elini taşın altına koyup bu takımı bünyesine alıp bu kaosu çözmesidir.

Nokta Transfer Yapılmadı Mı?

Levent Erkuloğlu söyleşinin sonunda futbol takımına da lafı getirdi  “Futbol Federasyonunda kötü bir noktaya gelindi. Trabzonspor bu kongrede ezilmiştir. Bu ciddi bir yönetim başarısızlığıdır. Futbol takımında maalesef elimizdeki değerleri  bonservisleriyle satmayı beceremedik. Bu beceriksizlik kulübü ciddi manada zarara uğratmıştır. Devre arasında hatalı transfer yapılmıştır

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor