"Sözlerim tam algılanmadı"

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve Trabzonspor’un 2-0 mağlubiyeti ile sona eren karşılaşmanın yankıları sürüyor.Dün konu ile ilgili haber61 net'e bir açıklama yapan eski asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu Trabzonspor başkan yardımcısı  Nejmettin

"Sözlerim tam algılanmadı"

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve Trabzonspor’un 2-0 mağlubiyeti ile sona eren karşılaşmanın yankıları sürüyor.

Dün konu ile ilgili haber61 net'e bir açıklama yapan eski asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu Trabzonspor başkan yardımcısı  Nejmettin Aytekin ile ilgili sözlerinin bir bölümünün yanlış algılandığını söyledi Hacısalihoğlu cümlesinde küçük bir ayrıntının kaçırılması nedeniyle sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade ederek” 

 

Dünkü açıklamamda Necmettin Aytekin de ordaydı dememdeki kasıt, Nejmettin Aytekin’inde o fotoğraf karesinde olduğunu ifade etmem içindi. Zaten aynı tribünde yan yana oturmadığımız o fotoğraf karesinden de belli Ama başkan yardımcısı Nejmettin Ayktekin’in isminden bahsetmeyerek o fotoğraf karesini yayınlamanın amacı  haber vermek için değil kasıt içindir, bizleri karalamak içindir anlamında söyledim. Yoksa benle olsa ne olur olmasa ne olur. Onunda çok ayrı bir önemi var diye demedim. Ama o karede olmasına rağmen,bir çok şeyi beni,rektörü Süleyman Atal’ı belirtmesine rağmen Nejmettin Aytekin’i belirtmediğini anlatmak için söyledim “dedi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler