"Söylenecek çok şey var ama..."

Trabzonspor'un Orduspor karşısında galibiyeti getiren golünü kaydeden Halil Altıntop, maçın ardından açıklamada bulundu.Altıntop maç sonu açıklamasında ilginç ifadeler kullanırken, "Aslında bu sezonki gidişatımız ile ilgili söyleyecek çok şey var ama şuan

"Söylenecek çok şey var ama..."

Trabzonspor'un Orduspor karşısında galibiyeti getiren golünü kaydeden Halil Altıntop, maçın ardından açıklamada bulundu.

Altıntop maç sonu açıklamasında ilginç ifadeler kullanırken, "Aslında bu sezonki gidişatımız ile ilgili söyleyecek çok şey var ama şuan konuşma zamanı değil. Gerçekten bu sezon kötü futbol oynuyoruz tabela da bunu gösteriyor. Bugün de bize yakışan oyunu oynamadık ama önemli olan 3 puanı aldık. Bizim için daha önemli olan kupa ve kupaya daha iyi hazırlanıp kupayı almak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Önümüzdeki sezon düştükleri bu durumdan takımı kurtarmayı düşündüklerini belirten Altıntop, "Gelecek sene umarım bize yakışan, Trabzon'a yakışan bir Trabzonspor yaratırız. İnişli çıkışlı dönemden geçiyoruz. Futbolda özgüven çok önemli bir faktör. Galatasaray bunun en büyük örneği, 2 sene önce nerelerdeydi şimdi neler yapıyor." diyerek açıklamalarını noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor