Southampton Liverpool'u yıktı!

İngiltere Premier Lig 31. hafta mücadelesinde Southampton ile Liverpool karşı karşıya geldi... St. Mary’s Stadyumu’nda oynanan ve İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Roger East’in düdük çaldığı karşılaşmayı kazanan taraf 3-2’lik skorla Southampton oldu. Ev

Southampton Liverpool'u yıktı!

İngiltere Premier Lig 31. hafta mücadelesinde Southampton ile Liverpool karşı karşıya geldi...

St. Mary’s Stadyumu’nda oynanan ve İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Roger East’in düdük çaldığı karşılaşmayı kazanan taraf 3-2’lik skorla Southampton oldu.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 64. ve 86. dakikalarda Sadio Mane ile 83. dakikada Graziano Pelle kaydetti. Liverpool’un sayıları ise 17. dakikada Philippe Coutinho ve 22. dakikada Daniel Sturridge’dan geldi.

Öte yandan karşılaşmanın ikinci yarısında Dusan Tadic’in yerine oyuna dahil olan ve attığı iki golle maçın gidişatını değiştiren Sadio Mane, 49. dakikada kullandığı penaltı atışından yararlanamadı.

Alınan bu sonucun ardından Southampton puanını 47 yaptı ve 7. sıraya yükseldi. Liverpool ise 44 puanda kaldı ve 9. basamaktan kurtulamadı.

Ligde önümüzdeki hafta Southampton, şampiyonluğun en büyük adayı Leicester City ile deplasmanda karşılaşacak. Liverpool ise sahasında bir diğer şampiyonluk adayı Tottenham’ı ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler