Şotalı Kayseri İstanbul avcısı

Sarı kırmızılılar İstanbul takımlarından sadece 1 gol yerken, 7 gol attı. Sarı kırmızılılar 4 büyüklerle oynadığı 4 maçta yenilgi görmediği gibi rakip filelere 3 gol bırakırken, kalesinde gol yüzü görmedi. Kayserispor şimdi de Bursaspor deplasmanından iyi

Şotalı Kayseri İstanbul avcısı

Sarı kırmızılılar İstanbul takımlarından sadece 1 gol yerken, 7 gol attı. Sarı kırmızılılar 4 büyüklerle oynadığı 4 maçta yenilgi görmediği gibi rakip filelere 3 gol bırakırken, kalesinde gol yüzü görmedi. Kayserispor şimdi de Bursaspor deplasmanından iyi bir sonuç getirmeye hazırlanıyor.

Galatasaray ile 31. kez karşı karşıya gelen Kayserispor, dünkü maçta 36 yıllık hasretine yine son veremedi ama gösterdiği performansla beğeni topluyor.

Gürcü teknik adam Şota Arvalazde yönetimindeki Kayserispor, 2010-2011 sezonunun ilk yarısında, Süper Lig'de kendi sahasında dört büyüklerle oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik alıp, yenilgi yüzü görmedi.

Kendi evinde Trabzonspor ve Galatasaray ile golsüz berabere kalan Kayserispor, Fenerbahçe'yi 2-0 ve Beşiktaş 'ı ise son dakika golüyle 1-0 mağlup etti. Kayserispor 4 büyüklere kafa tutarken, oynanan 4 maçta rakiplerine 3 gol atarken, sarı kırmızılılar kalesinde gol görmedi.

KAYSERİSPOR İSTANBUL AVCISI

 

Süper Ligin ilk yarısında İstanbul takımları ile gerek kendi evinde gerekse deplasmandaki maçlarını tamamlayan Kayserispor oynadığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 13 puan topladı. 13 maçta 28 puana sahip olan Kayserispor bu 28 puanın 13'ünü İstanbul takımları B.Belediyespor, Beşiktaş , Fenerbahçe, Galatasaray ve Kasımpaşa karşısında aldı. Sarı kırmızılılar Deplasmanda sezonun ilk maçında B.Belediyespor'u 2-0 ve Kasımpaşa 'yı 2-1 yenerken, evinde Fenerbahçe 'yi 2-0 ve Beşiktaş 'ı 1-0 yenip, Galatasaray ile golsüz berabere kaldı.

SIRA BURSASPOR'DA

 

Kayserispor teknik direktörü Şota Arvaledze, Bursaspor ile hafta sonunda zor bir maç oynayacaklarını, bir haftalık sürede de Şota, rakipleri ile ilgili değerlendirmeler yapacaklarını ve ona göre hazırlanacaklarını söyledi.

Kayserispor'un oyun sisteminin maça göre değiştiğini, elindeki kadroyagöre oyun sistemi uyguladığını belirten Şota "Sistemimiz futbolculardan kaynaklanıyor. Kalite varsa hücuma gidiyor. 4-1-4 diyebiliriz. Kim ne istiyor. Kim ne yapıyor. Hoca ne istiyor. Önemli olan futbolcunun topun peşine gitmesidir. Gitmesi önemlidir. O nedenle çok iyi bir kalitedir." şeklinde konuştu. Şampiyonlukla ilgili bir soru sorulması üzerine Şota, şampiyonluğun zor olduğunu ifade ederek, "Çok zor. Aynı zamanda bizim hedefimiz değişmiyor. 13 hafta oldu. Yeni bir kadro. Futbolcu beni tanımıyor. Ben futbolcuyu fazla tanımıyorum. Kısa zamanda takım kuramazsınız. Kolay iş değil. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Eleştiriye açıklar. Anlamıyorlarsa bile tekrar tekrar soruyorlar. Açık bir çalışma yapıyorlar. Şampiyonluğu konuşmuyoruz. Takımı iyi kurmak ve başarılı olacağız. İnşallah biz çok iyi takım oluruz ve başarılar alırız. " dedi.

Sarı kırmızılı takımda sakatlıkları nedeniyle Galatasaray maçında yer alamayan Serdar Kesimal ile Furkan Özcal'ın tedavileri sürüyor. Her iki futbolcunun Bursa deplasmanına yetiştirilmesi için yoğun tedavi uygulanıyor

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor