Şota'dan Trabzon yorumu

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, hafta sonunda bir zamanlar formasını giydiği Trabzonspor'la oynayacakları karşılaşma öncesi, ''Trabzonspor'da çok mutlu günler geçirdim. Türkiye'de, bordo mavili takımla tanındım ama futbolda duygusallığa yer y

Şota'dan Trabzon yorumu

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, hafta sonunda bir zamanlar formasını giydiği Trabzonspor'la oynayacakları karşılaşma öncesi, ''Trabzonspor'da çok mutlu günler geçirdim. Türkiye'de, bordo mavili takımla tanındım ama futbolda duygusallığa yer yok. Kayserispor olarak galibiyet istiyoruz'' dedi.

Trabzonspor maçı öncesi İstanbul'dan gelen ailesini Kayseri'de ağırlayan, 11 yaşındaki oğlu George ile hasret giden Gürcü teknik adam FC Dinamo Tbilisi takımında top koştururken, kardeşi Arçil ile birlikte 1993-94 sezonun ikinci yarında dönemin ve şimdiki başkan Sadri Şener tarafından bordo mavili takıma transfer olduğunu anlatttı.

Şota, ''Kardeşim Arçil ile birlikte geldiğimiz Trabzonspor'dan 1997 yılında Ajax'a geçtim. 1995-96 sezonunda Trabzonspor forması altında 25 golle gol kralı oldum. Trabzonspor'da çok mutlu günler geçirdim.

En zor anlarım da orada geçti. Çünkü ülkemdeki savaş sonrası ailemle birlikte Trabzon'a gitmiştim. Bunları unutamam. Ancak futbolda duygusallık olmaz. Trabzonspor şu anda lider. Biz de puan cetvelinin üst sıralarındayız. Hedefimiz tüm takımları olduğu gibi Trabzonspor'u da evinde yenebilmek. Hani Kayseri'de bir söz söylüyorlar ya, 'Dostluk başka, alışveriş başka' diye.

Benim için çok şeyler ifade eden Trabzonspor'a, yıllar sonra Kayserispor'un teknik direktörü olarak, tüm duygularımdan arınıp, bir profesyonel gibi, Kayserispor'un başarısını canı gönülden isteyen birisi olarak gideceğim'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor