Şota'dan talihsiz sınav!

Bursaspor'un Spor Toto Spor Lig'de Kayserispor ile yaptığı maça yeşil-beyazlı taraftarlar beklenen ilgiyi göstermedi. Bursa Atatürk Stadı'nın tribünlerinin büyük ölçüde boş kaldığı gözlendi. Maraton ve kapalı kale arkası tribünleri belli ölçüde dolarken,

Şota'dan talihsiz sınav!

Bursaspor'un Spor Toto Spor Lig'de Kayserispor ile yaptığı maça yeşil-beyazlı taraftarlar beklenen ilgiyi göstermedi.

Bursa Atatürk Stadı'nın tribünlerinin büyük ölçüde boş kaldığı gözlendi. Maraton ve kapalı kale arkası tribünleri belli ölçüde dolarken, açık kale arkası tribünde fazla taraftarın yer almadığı dikkati çekti.

Bursasporlu taraftarlar, hafta içinde Avrupa Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Valencia deplasmanında alınan 6-1'lik yenilgiye karşın teknik heyet ve futbolculara büyük destek verdi.

Isınmak için sahaya çıkan tüm futbolcuları tribünlere çağırarak alkışlayan taraftarlar, Sercan Yıldırım için de ''Sercan sen bizim her şeyimizsin?'' şeklinde tezahüratta bulundu.

Tezahüratlardan en fazla payı yine Ertuğrul Sağlam aldı. Taraftarlar, uzun süre ''Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam'', ''Sonsuza kadar Ertuğrul Sağlam ile sonsuza kadar'' diye bağırdı. Sağlam da taraftarların bu ilgisine alkışlarla karşılık verdi.

Taraftarlar, takıma ve teknik heyete olan desteklerini tezahüratların yanı sıra tribünlerde açtıkları pankartlarla da gösterdiler.

Kapalı kale arkası tribünde, ''Kalbimizdeki sevdanın dışa vuran feryadısın'', ''Şehrini inadına savun arkadaş'' pankartlarının asıldığı görüldü.

Kayserisporlu taraftarlar için ayrılan bölümde ise 15-20 sarı-kırmızılı taraftarın yer aldığı görüldü.

Bursaspor sahaya, ''Merhum Talat Diniz başkanımızın ruhu şad olsun'' yazılı pankartla çıktı.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, maç öncesi Kayserispor takımının bulunduğu kulübeye giderek Teknik Direktör Şota Arveladze'ye ''hoşgeldiniz'' dedi.

Bu arada maç öncesi hafta içinde vefat eden Bursaspor'un eski başkanlarından Talat Diniz için saygı duruşunda bulunuldu.

-SERCAN, ÖMER VE ERGİÇ YEDEK-

Bursaspor, zorlu Kayserispor maçına farklı bir 11'le çıktı.

Son Valencia maçında ilk 11'de yer alan Sercan Yıldırım, Ömer Erdoğan ve Ivan Ergiç, Ertuğrul Sağlam tarafından yedek soyundurulurken yerlerine Stepanov, Ozan İpek ve Batalla ilk 11'de yer aldı.

Ömer Erdoğan'ın yedek soyunduğu, Ali Tandoğan'ın da sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamadığı maçta sahaya kaptan olarak İbrahim Öztürk çıktı.

-VE MAÇ-

-BURSASPOR: 2 - KAYSERİSPOR: 0

Stat: Atatürk

Hakemler: M. Kamil Abitoğlu, Alpaslan Dedeş, Mizah Mızrak

Bursaspor: Ivankov, Mustafa Keçeli, Stepanov, İbrahim, Vederson, Volkan, Svensson, Insua, Ozan İpek, Batalla, Turgay

Kayserispor: Souleymanou, Serdar, Önder, Hasan, Amisulashvili, Selim, Eren Boyraz, Abdullah, Santana, Ömer, Moritz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor