Şota’dan maç değerlendirmesi

Spor Toto Süper Ligde Trabzonspor ile 1-1 berabere Kasımpaşaspor’da teknik direktör Şota karşılaşma sonrası açıklamlarda bulundu.Şota yapığı açıklamada Stadımızda seyircimiz biraz çoğaldı.Saha zemini olarak Türkiye’nin en iyi zeminlerinden birine sahibiz.

Şota’dan maç değerlendirmesi

Spor Toto Süper Ligde Trabzonspor ile 1-1 berabere Kasımpaşaspor’da teknik direktör Şota karşılaşma sonrası açıklamlarda bulundu.

Şota yapığı açıklamada Stadımızda seyircimiz biraz çoğaldı.Saha zemini olarak Türkiye’nin en iyi zeminlerinden birine sahibiz.Saha tabanı değişti.Işıklar yandı ama oyunda çok fazla bir değişiklik yok. Oynadığımız karşılaşmayı kazanabilirdik kaybedebilirdikte.İki takımında 4’er pozisyonları var.Çok önemli bir puan aldık.Çok önemli bir mücadele yaptık.Bu beraberlikle aldığımız 1 puan ligin üst sıralarına tırmanmak adına bize iştah verdi dedi.

Karşılaşmanın bir pozisyonu hakkında da açıklamalarda bulunan  Teknik Direktör Şota golden önce Cardozo ofsaytta duruyordu ama atış kullanılmadan Hakem Cüneyt Çakır gidip oyuncuyu uyardı.Cüneyt Çakır oyuncuyu neden uyardı bunu anlamadım eğer oyuncuyu uyarmasa Cardozo orda ofsayt olacaktı dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor