Şota'dan istifa açıklaması

Spor Toto Süper Lig'de kendi sahasında Kasımpaşa'yı 6-2 yenen Mersin İdmanyurdu'nda teknik direktör Rıza Çalımbay, ihtiyaçları olan iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi. Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, mutlaka kazanmaları gereken

Şota'dan istifa açıklaması

Spor Toto Süper Lig'de kendi sahasında Kasımpaşa'yı 6-2 yenen Mersin İdmanyurdu'nda teknik direktör Rıza Çalımbay, ihtiyaçları olan iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi. 

Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, mutlaka kazanmaları gereken bir maçtan galibiyetle ayrıldıklarını belirtti. 

İkinci yarı iyi futbol oynadıklarını söyleyen Çalımbay, "Girdiğimiz pozisyonları çok iyi değerlendirdik. İyi bir takıma karşı oynadık çünkü onlar da oyunun kaderini değiştirebilirlerdi. İyi bir galibiyet aldık, buna da ihtiyacımız vardı. Ama önemli olan tabi ki bu galibiyetleri ve puanları sürdürmek. Ligin ikinci yarısı her takım için çok önemli" dedi. 

"Kovuyor musunuz beni, ne oluyor?" 

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze de sahada bekledikleri bir Mersin İdmanyurdu ile karşılaştıklarını söyleyerek, "Hiç fazla agresif olmayan, yumuşak oynayan, faul yapmayan bir Mersin'den 6 gol yedik. Zor tabi, zordan ziyade biraz da utanç. Çünkü bu üçüncü deplasman oluyor aşırı gol yediğimiz. Yani 21 gol yedik, bunu sahaya çıkan herkes düşünmek zorunda" diye konuştu. 

Şota, bir gazetecinin, istifa edip, etmeyeceğine yönelik sorusuna "Kolay değil mi?" yanıtını verirken, farklı bir ülkede takım çalıştırmayı düşünüp, düşünmediğine yönelik soru üzerine ise "Kovuyor musunuz beni, ne oluyor? Birisi takımdan kovuyor, birisi ülkeden kovuyor. Aslında çok uzak değil Gürcistan, hemen gidebilirim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor