Şota'dan GS'ye ''Çocik hasta...''

Kayserispor’da, adı Galatasaray’la anılan ve hasta olduğu gerekçesiyle dünkü Ankaragücü maçında oynamayan Amrabat bilmecesi yaşanıyor.Teknik direktör Şota Arveladze, dünkü maçta oynamayan Amrabat’ı soran gazetecilerekendisine özgü Türkçesi ile hafif alayc

Şota'dan GS'ye ''Çocik hasta...''

Kayserispor’da, adı Galatasaray’la anılan ve hasta olduğu gerekçesiyle dünkü Ankaragücü maçında oynamayan Amrabat bilmecesi yaşanıyor.

Teknik direktör Şota Arveladze, dünkü maçta oynamayan Amrabat’ı soran gazetecilere
kendisine özgü Türkçesi ile hafif alaycı şekilde ’Çocik hasta, hasta" diye esprili bir yanıt verirken, ligin son maçında üç gün öncesinden karın ağrısını bahane eden Amrabat’ın ikinci yarı hazırlıkları için Antalya kampına gelip gelmeyeceği henüz belirlenemedi.
Hafta başında bir radyo programında ’Amrabat karın ağrısını bahane edecek, Ankaragücü maçına çıkmayacak" yolundaki iddia dün, Faslı oyuncunun karnının ağrıdığını söyleyerek 18 kişilik kadroda yer almamasıyla gerçeklik kazandı. Sarı kırmızılı oyuncular kişisel futboluyla öne çıkan Amrabat’ın yer almadığı karşılaşmayı 3-0 gibi farklı bir skorla kazanıp takım oyunu ortaya koyarken, tribünlerden maç boyunca, ’Hiçbir oyuncu takımdan büyük değil. En büyük Kayserispor" ve ’Amrabat, cimboma" şeklinde tezahürat yapıldı.

Maç sonrası oldukça neşeli olduğu görülen Kayserispor’un Gürcü teknik direktörü Şota Arveladze, kendisine özgü Türkçesi ile Amrabat’ın durumunu soranlara ‘’ Çocik hasta, hasta." diye ilginç bir mimik ve yüz ifadesiyle espirili yanıt verdikten sonra, "Kulüpten büyük oyuncu yoktur. Messi bile olsa Real Madrid’den büyük değil. Şu an Kayserispor’un oyuncusu, sorun basit. Çocik hasta. Onun için bu konu basit bir olay. Onun mukavelesi şu anda 3,5 sene. Başkanın açıklamasını gördük" diye cevap verdi.
Şota Arveladze, gazetecilerin ’Anadolu’da bir deyim var, istenmeyen aş ya karın ağrıtır ya baş. Hastalığı sizce gerçek mi, mazeret mi ?" şeklindeki bir başka sorusuna ise, ’Ultrason ve MR’ı çekilecek, bakılacak" karşılığını verdi.

26 Aralık’a kadar izin verilen oyuncular arasında yer alan Faslı Amrabat’ın Antalya Su Sesi Otel’deki kampa gelip gelmeyeceği merakla beklenirken, kentte yayınlanan yerel gazeteler Amrabat’ı Galatasaray formasıyla gösteren fotoğraf yayınladılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler