Şota: Zordu ama kazandık

Teknik Direktör Arveladze, maç sonrası yaptığı açıklamada, zeminin yağmur nedeniyle ağırlaştığını belirterek, ''İlk golü yedik ama oyun düzenini bırakmadık. Zor bir maç oldu ama biz kazandık. Futbolcularımı kutluyorum, oyunu bırakmadılar, iyi mücadele ett

Şota: Zordu ama kazandık

Teknik Direktör Arveladze, maç sonrası yaptığı açıklamada, zeminin yağmur nedeniyle ağırlaştığını belirterek, ''İlk golü yedik ama oyun düzenini bırakmadık. Zor bir maç oldu ama biz kazandık. Futbolcularımı kutluyorum, oyunu bırakmadılar, iyi mücadele ettiler'' diye konuştu.

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise ilk yarı iyi oynadıklarını, ancak beraberlik gölünden sonra kontrolü kaybettiklerini belirterek, ''İlk yarı maç kontrolümüzde başladı. Kayserispor'un attığı beraberlik golünün faul olduğu söyleniyor. Bu golden sonra 3 yan toptan, 3 gol yedik. Bucaspor ile bu hafta yapacağımız maç çok önemli. Bu maçı unutup, Bucaspor maçını düşüneceğiz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor