Şota yeniden yargılanacak

Lahey Mahkemesi'nin 1,5 yıl önce Hollanda 1. Lig takımlarından Ajax'a, Michael Laudrup ve Şota Arveladze'nin transferinde az vergi ödediği için verdiği 5,2 Milyon Euro para cezası yargıtaydan döndü.Şota Arveladze'nin de isminin geçtiği vergi kaçakçılığı d

Şota yeniden yargılanacak

Lahey Mahkemesi'nin 1,5 yıl önce Hollanda 1. Lig takımlarından Ajax'a, Michael Laudrup ve Şota Arveladze'nin transferinde az vergi ödediği için verdiği 5,2 Milyon Euro para cezası yargıtaydan döndü.

Şota Arveladze'nin de isminin geçtiği vergi kaçakçılığı davası yeniden ele alınacak. Dava için Arnhem Mahkemesi görevlendirildi. 

Yıllardır devam eden vergi kaçakçılığı davasının artık sonuna yaklaşıldı. Lahey Mahkemesi'nin 26 Haziran 2009'da Ajax'a verdiği 5,2 Milyon Euro'luk para cezası yargıtaydan geri döndü. 1997 yılında Michael Laudrup ve Şota Arevadze'nin transferindeki vergi kaçakçılığı suçlamasını Arnhem Mahkemesi ele alacak. 

Kayserispor'un Gürcü teknik patronu Şota ile Ajax kulübü arasında soğuk rüzgarlar estiren davada kısa süre önce, Hollanda Kulübü Şota'nın tüm banka hesaplarına el koydurtmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor