Şota muhabiri ters köşe yaptı

 Şota'dan şampiyonluk yorumuKasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Bayrampaşaspor’u yendikleri maçı, ligde fazla forma şansı bulamayan oyuncuların iyi performans göstermesiyle kazandıklarını söyledi.Gürcü teknik adam l

Şota muhabiri ters köşe yaptı

 

Şota'dan şampiyonluk yorumu

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Bayrampaşaspor’u yendikleri maçı, ligde fazla forma şansı bulamayan oyuncuların iyi performans göstermesiyle kazandıklarını söyledi.

Gürcü teknik adam lig şampiyonluğuyla ilgili ise ilginç bir açıklama yaptı.

Kasımpaşa-Bayrampaşa karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor'un eski futbolcusu Kasımpaşa teknik direktörü Şota Arveladze, bu tür maçların zor olduğunu belirterek" ”Bu tarz maçlar her zaman zordur. İyi mücadele ederek kazandık. Maç programı çok yoğun. Ligde fazla oynamayan oyuncularıma şans verdim. Bu şanslarını çok iyi kullandılar. Bütün takımı tebrik ediyorum.

İYİ UYUYORUZ VE SABAH KALKIYORUZ

Bir basın mensubunun, ”Kasımpaşa ligde şampiyonluk hedefliyor mu?” sorusu üzerine Şota Arveladze, ”Biz bu dünyada yaşıyoruz. İyi uyuyoruz ve sabah kalkıyoruz. Rüyalar görmüyoruz. Hayata ciddi bakıyoruz. Benim iki ayağım da yere basıyor” cevabını verdi.

Şota Arveladze, Fransa’nın Paris Saint Germain takımında oynayan Nene’yi beğenmediğini ve transfer listelerinde olmadığını, Bursasporlu futbolcu Ozan İpek için de girişimlerinin sürdüğünü dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor