Şota: Mağlubiyeti kabul ettik

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Fenerbahçe'ye 2-0 yenildikleri maçta mağlubiyeti erken kabul ettiklerini söyledi.Şota, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, henüz 2. dakikada gol yedikten sonra 20 dakika toparlanamad

Şota: Mağlubiyeti kabul ettik

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Fenerbahçe'ye 2-0 yenildikleri maçta mağlubiyeti erken kabul ettiklerini söyledi.

Şota, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, henüz 2. dakikada gol yedikten sonra 20 dakika toparlanamadıklarını belirterek, ''Sonra toparlandık, 2 pozisyon bulduk, ama gol atamadık'' dedi.

İkinci yarıda gelen golden sonra mağlubiyeti kabul ettiklerini ifade eden Şota, ''İkinci yarıda 2. golü yedik, mağlubiyeti erken kabul ettik. Hoca olarak mutlu değilim. Burada oynamak kolay değil, hata yaparsanız Fenerbahçe gibi bir rakip affetmez'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor