Şota Kasımpaşa'ya mı gidiyor ?

   Kayserispor'dan 2,5 yıl sonra kopan  Şota Arveladze'ye biri yurt dışından diğeri yurt içinden iki teklif geldi. Kasımpaşa ve Panathinaikos, Gürcü teknik adamın peşine düştü. Eşyalarının büyük bölümünü toplayıp Kayseri'den İstanbul'a giden ve burada ail

Şota Kasımpaşa'ya mı gidiyor ?

   Kayserispor'dan 2,5 yıl sonra kopan  Şota Arveladze'ye biri yurt dışından diğeri yurt içinden iki teklif geldi. Kasımpaşa ve Panathinaikos, Gürcü teknik adamın peşine düştü.

 Eşyalarının büyük bölümünü toplayıp Kayseri'den İstanbul'a giden ve burada ailesi ve okula giden çocuklarıyla hasret gideren Şota Arveladze'ye, İrlandalı teknik adam Roy Keane'i İstanbul'a getirmesine rağmen anlaşamayan Kasımpaşa teklifte bulundu.

 Şota Arveladze'ye ikinci teklif ise Yunanistan Süper Lig takımlarından Panathinaikos'dan geldi. Gürcü teknik adamın şu anda her iki teklife de olumlu veya olumsuz bir yanıt vermediği belirlendi.

 Tetkifleri doğrulayan Şota Arveladze'nin yakın çevresine, 'Biraz kendimi toparlayayım. Kayseri'den ayrılırken, inanın ayaklarım geri geri gitti. Kolay değil 2.5 yıl orada görev yaptım. Bu sezona kadar güzel günlerim geçti' dediği öğrenildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler