Şota isyan etti.: İnanamıyorum

Kasımpaşa teknik direktörü Şota Arveladze, Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının ardından açıklamada bulundu.Arveladze maç öncesinde çalıştıkları gibi maça başladıklarını ancak dakikalar ilerledikçe disiplinden koptuklarını belirterek maçta hakem Deniz

Şota isyan etti.: İnanamıyorum

Kasımpaşa teknik direktörü Şota Arveladze, Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının ardından açıklamada bulundu.

Arveladze maç öncesinde çalıştıkları gibi maça başladıklarını ancak dakikalar ilerledikçe disiplinden koptuklarını belirterek maçta hakem Deniz Çoban'ın verdiği kararlara inanamadığını söyledi.

"İYİ Kİ GOL YEMEDİK"

"Haftaiçi çalıştığımız şekilde her şey aynıydı maçta. İlk devre bunu sahaya yansıtamadık ama ikinci devrede çok istekliydik. İkinci devrede 3 pozisyon bulduk ve 1 gol attık. Sonrasında golü yedik ve daha sonrasında 9 kişi kalınca her şey değişti. İyi ki gol yemedi oyuncularım, iyi ki birbirlerine yakın oynadılar, iyi çıkış yaptılar."

"HAKEMİN KARARLARINA İNANAMIYORUM"

"Hakemin kararlarına inanamıyorum. Orada iki göz var, yorumun bu kadar farkına inanamıyorum. Biz de 40 senedir furbol oynuyoruz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor