Şota: İlk galibiyetimizi zorla aldık

 Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, ''Çok mutluyuz, ilk galibiyetimizi zorla aldık'' dedi. Şota, Eskişehirspor maçının ardından yaptığı basın toplantısında, sezonun ilk galibiyetini aldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Galibiyeti taraft

Şota: İlk galibiyetimizi zorla aldık

 

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, ''Çok mutluyuz, ilk galibiyetimizi zorla aldık'' dedi.
 
Şota, Eskişehirspor maçının ardından yaptığı basın toplantısında, sezonun ilk galibiyetini aldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.
 
Galibiyeti taraftarlara armağan ettiklerini belirten Şota, şunları kaydetti:
''Bu maç bizim için çok önemliydi. Bütün oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Eskişehirspor da iyi, güzel bir futbol oynuyor. Çok kaliteli oyuncuları var. İlk devre onların topla fazla oynamasına izin vermedik ve bulduğumuz pozisyonları da değerlendirerek 2 gol attık. İkinci yarıya iyi başlayamadık ve skor da 2-2 oldu.
 
Golden sonra kendimize gelerek futbolumuzu oynamaya başladık. Oyuncularımın, karşılaşma boyunca gösterdikleri mücadeleden dolayı mutluyum. 90 dakika boyunca çok istekliydiler. Çok mutluyuz, ilk galibiyetimizi zorla aldık.''
 
Kaleci Gökhan da karşılaşma boyunca özveriyle mücadele eden takımın galibiyeti hak ettiğini ifade etti.
 
-Eskişehirspor cephesi-
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise maçı kaybetmelerine rağmen oyunun genelinde iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''Rakibimizin kaliteli bir takım olduğunu biliyorduk. Oyuna istediğimiz gibi başlayamadık ve erken gol yedik. Maçın ikinci yarısında oyunun kontrolünü aldık ve beraberliği yakaladık. Daha sonra bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Hatalı bir golle maçı rakibimize verdik'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler